Klanten

Hier leest u wat klanten zeggen. Dat zijn leerlingen, maar ook luisteraars van concerten. Daarnaast geeft 'n enkele collega aan wat hij/zij vindt van mij als uitvoerend musicus.

Fluitles is iedere keer weer een feestje

Marieke is sinds 2,5 half jaar mijn fluitdocente. Het is altijd spannend als je een nieuwe docent krijgt. Marieke weet me altijd te stimuleren, zodat ik beter ga fluiten dan ik gedacht had. Met veel geduld en toewijding maak je onder haar inspirerende leiding stapjes vooruit. Marieke heb ik nooit chagrijnig of afbrekend meegemaakt. Mijn fluitles is iedere keer weer een feestje.

Iris de Jonge, Lelystad
Leerling

Muziek past bij belevingswereld leerling; dat geeft ideale combinatie tussen docente en leerling

Marieke Vos geeft inmiddels ruim 2 jaar dwarsfluitles aan onze dochter Nienke. En dat naar volle tevredenheid! Marieke verstaat de kunst om haar passie voor de muziek én de dwarsfluit over te brengen op Nienke en de andere leerlingen. Een ieder op zijn of haar eigen niveau.

Marieke is altijd opgewekt en vrolijk. Dat zorgt er - in combinatie met de persoonlijke aandacht - voor dat Nienke veel positieve energie en zelfvertrouwen krijgt. Het stimuleert haar om dagelijks te studeren, om de volgende les te kunnen laten zien wat ze geleerd heeft.

Marieke zoekt ook de muziek uit, die aansluit bij de beleving van de leerling. Zo zien wij de ideale combinatie ontstaan tussen docente en leerling.

Nienke geniet van haar fluitlessen en gaat er met plezier naartoe. Er is een band ontstaan, waarbij we ook uitgenodigd werden voor het bijwonen van uitvoeringen waarin Marieke zelf de dwarsfluit bespeelde. Prachtig om mee te maken!

Kortom: wij zijn heel tevreden met Marieke als dwarsfluitdocente!

Gertjan Bij de Vaate, Urk
Ouder van leerling Nienke

Marieke speelt muzikaal én heeft een prettige presentatie naar het publiek toe

Al enkele jaren ben ik violiste bij het Philharmonisch Orkest Mozart in Amsterdam. Zo heb ik onze eerste fluitiste Marieke Vos leren kennen. Het was me al opgevallen hoe mooi haar soli vanuit het orkest overkwamen.

Toen ze in 2015 als soliste bij dit orkest het 7e fluitconcert van Devienne vertolkte, werd mijn eerste indruk bevestigd. Ze speelde dit virtuoze concert prachtig. Technisch, muzikaal en met een sympathieke presentatie naar het publiek toe.

Dit laatste was me ook al opgevallen toen ik aanwezig was bij een recital (fluit-piano) en ze op een leuke en informatieve manier vertelde over de te spelen werken.

Marieke, hopelijk blijf je nog lang bij ons orkest spelen.

Mary de Reus, Amsterdam
Violiste & orkestcollega